Information Package / Course Catalogue
Food and Beverage Seminar II
Course Code: REM328
Course Type: Area Elective
Couse Group: First Cycle (Bachelor's Degree)
Education Language: Turkish
Work Placement: N/A
Theory: 2
Prt.: 2
Credit: 3
Lab: 0
ECTS: 4
Objectives of the Course

Konuşma yapmak, konuşma sürecinde yaşanan psikolojik, devinimsel, dilbilgisel ve bilişsel öğelerden dolayı öğrencilerin genellikle en çok zorlandıkları dil becerileri arasındadır. Yiyecek İçecek İşletmeciliğinde öğrencilerin konuşma becerisi geliştirilerek meslek yaşamında bu becerinin rekabetsel avantaj haline dönüştürmesine yönelik uygulamalar yapılır.

Course Content

Önceden verilmiş bir konuyla ilgili olarak, öğrencilerin metne dayalı olarak bir konuyu araştırarak, topluluk önünde sunma becerisini geliştirmeye dayalıdır

Name of Lecturer(s)